Bella moet nodig in bad

27 september 2019

Na afloop van de voorstellingen als de auto weer is ingepakt, rijd ik meteen even door naar de supermarkt want tja, je kunt wel druk bezig zijn met Bella en opa Bakkebaard maar er moet ook nog gegeten worden.

Met een klein tasje volgepropt en nog wat losse dingen onder mijn arm kom ik een vader met zijn zoontje tegen. Hij kijkt me aan en vraagt aarzelend: ‘U bent toch van de poppenkast?’ ‘Ja dat ben ik’, zeg ik. Hij zegt dat ze het zo leuk vonden en hij wil weten of ik in de buurt woon. Word ik nou opeens op straat herkend? Wat grappig dat hij het ook uitspreekt want het is toch weer een mooi compliment.

Op zo’n moment zie ik de herinnering aan de voorstelling op het gezicht van de kinderen maar ook van de ouders, ze vonden het leuk!

Het was een drukke week en de volgende dag rommel ik een beetje in huis. Na het circusoptreden van Bella en alle knuffels en kusjes is ze hard toe aan een uitgebreid bad. Een beetje spannend vind ik het wel, want stel dat ze een beetje verkleurd of verfomfaaid uit de wasmachine komt... Maar gelukkig, Bella is nog helemaal zichzelf en kan lekker drogen in de wind aan het wasrek! Kan ze meteen nog wat kunstjes oefenen.

 

Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer weten? Lees de privacyverklaring.

Sluiten

Een website van de Vormenbrouwer