Poppenkast Marienpien muis bij het gordijn

Wanneer zal ik bij jou
komen spelen?

Ervaringen met Poppenkast Marienepien

Wat zeggen anderen?

Het zegt zoveel meer als anderen vertellen wat ze vonden van een samenwerking of voorstelling van Poppenkast Marienepien.

Karen Sechocho

"De kleuterjuffen vierden hun verjaardag met een gezellig feest. Grote verrassing voor de kinderen was de poppenkastvoorstelling van Marienepien; een echt 'Jan Klaassen en Katrijn verhaal', waarin ook de slechterik niet mocht ontbreken. Natuurlijk moest deze, onder luid gejoel van de kinderen, het onderspit delven. Marina maakt een op het eerste oog eenvoudig verhaal, maar verwerkt daarin alle elementen die het spannend en leuk maken om mee te beleven. Er is Genoten."

Nisha en Jean-Pierre Montanari

"Het was een mooie middag. De kinderen waren erg enthousiast. Bedankt voor de grappige en leuke voorstelling. Onze waardering is super goed." 

Carla van Drunen

"Eindelijk was het dan zover, 26 augustus 2020 kon ik gaan genieten van de poppenkastvoorstelling De vrijheid is jarig. Gespeeld door Poppenkast Marienepien met in de hoofdrollen Jan Klaassen en Katrijn. Bij een feest horen vlaggen en die waren er ook, zoals de vlag met het portret van Jan Klaassen. Als verrassend element de kookaburra Barry uit Australie met z'n aanstekelijke schaterlach, waardoor je vanzelf wel mee gaat lachen en niet te vergeten zijn prachtige accent!
Die vol trots de Australische vlag met zich meedroeg. Natuurlijk waren Jan Klaassen en Katrijn weer iets kwijt maar gelukkig heeft Barry het gevonden. Kortom een verrassend, vrolijke voorstelling."

Debbie van Iersel

"Super bedankt nog, de juffen en kinderen vonden het echt leuk. Mijn jongste heeft het nog steeds over Jan Klaassen. De kleurplaat vond ie echt geweldig. Ook van andere kindjes hoorde ik nog veel positieve geluiden over de poppenkast! Wie weet tot  ooit!"

Evelien Donker

"Marina heeft bij ons twee voorstellingen gegeven in de wijk van je leven in Puttershoek voor Burendag. We hebben van te voren telefonisch contact gehad over welke mogelijkheden er zijn. Daar werd ik al heel enthousiast van. Op de dag zelf was Marina ruim op tijd en heeft haar plekje helemaal gezellig opgebouwd. We begonnen met een show voor jonge kinderen van 0-4 jaar en in de middag een show van 4-8 jaar. De kinderen hebben de hele voorstelling ongeveer een 20/30 minuten vol aandacht zitten kijken en luisteren. Marina nam de kinderen helemaal mee in het verhaal. Ze begon met de harmonica en dat trok alle aandacht van de kinderen en zorgde gelijk voor een leuke sfeer. Al snel begon het verhaal en daarna mochten ze nog even naar de prachtige poppen kijken. Deze zijn met zorg gemaakt en zijn echt prachtig. Marinepien is echt een aanrader!"

John van der Vorm

John van der Vorm

"Bij iedere voorstelling weet Marina haar jonge publiek enthousiast mee te krijgen. Met verrassende wendingen en liedjes weet ze de juiste snaar te raken bij alle kinderen. En de accordeon erbij maakt het feestje compleet."

Marianne Groothand

Van 26 t/m 31 augustus j.l was het Feestweek in 's-Gravendeel. De hele week zijn er festiviteiten geweest waaronder ook voor de kinderen tot 12 jaar. Op donderdag hebben ruim 45 kleintjes vanaf 2 jaar met hun ouders genoten van een geweldig leuk en interactief poppenspel. Ze waren tot het laatste geboeid en een aantal oudere broertjes en zusjes die in de sporthal ernaast de stormbanen aan het bedwingen waren kwamen uit nieuwsgierigheid kijken want poppenkast kennen ze eigenlijk niet meer. Gelukkig heeft Marienepien ervoor gezorgd dat het een onvergetelijke ochtend werd.

Recensie Lia Visser

Lia Visser

"Of je Marina nu vraagt voor een afscheidsfeestje van een collega, een bijzondere (volwassen) verjaardag, een schoolklas of kinderopvang, voor iedere leeftijd heeft zij de creativiteit voor een op maat gesneden voorstelling doorspekt met een heerlijke dosis polderhumor, nuchterheid en natuurlijkheid. Een groot inlevingsvermogen dus, wat vooral blijkt uit haar fijngevoeligheid voor de allerkleinsten, wat ik echt een gave vind. Ze weet ieder thema te vertalen in prachtige eenvoud, waardoor ze met open mond zitten te kijken. Ze blijft me iedere keer weer verbazen. Heel knap!”

Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer weten? Lees de privacyverklaring.

Sluiten

Een website van de Vormenbrouwer