Poppenkast Marienpien muis bij het gordijn

Wat zijn jouw wensen?

Voorstellingen op maat

alles zelf bedacht en zelf gemaakt

Voorstellingen bedenk ik op de gekste momenten zoals onderweg, tijdens mijn werk, als ik niet kan slapen of gewoon onder de douche. Het schrijven en uitwerken komt later.

Ik speel voorstellingen die aansluiten op de belevingswereld van de kinderen en met enige regelmaat maak ik steeds nieuwe voorstellingen. De poppen maak ik ook zelf en gedurende het maken ontstaat bijna als vanzelf het uiterlijk, de stem en het karakter van de poppen.

Thema’s kunnen naar wens en in overleg worden verwerkt in bestaande voorstellingen.   
Voor speciale gelegenheden kan in overleg een voorstelling helemaal op maat gemaakt worden met ook eventueel op maat handgemaakte poppen. De prijs hiervan is afhankelijk van de wensen en in overleg.

Is er sprake van een ziekte of handicap die moeilijk bespreekbaar is met jonge kinderen dan maak ik dit met de poppen bespreekbaar. Neem contact met me op dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Voorbeelden van een voorstelling op maat

Theodorus in deuropening

Verhuizing of emigratie

Een prima voorstelling bij een verhuizing of emgratie is 'De wijde wereld'.
In overleg kunnen er persoonlijke extra's toegevoegd worden zoals bijvoorbeeld namen van de kinderen of plaatsnamen.

Slingers voor Katrijn

(Huwelijks)Jubileum

Met verwijzingen naar het feestvarken of gebeurtenissen.

Heb je een speciale verjaardag te vieren, ben je 12,5, 25 of 50 jaar getrouwd. Of is je chef 15 jaar in dienst dan kan ik de feestvreugde verhogen met een speciale poppenkastvoorstelling.

Zwaaiende handen in de wijde wereld

Afscheid in welke vorm dan ook met een lach en een traan

Na vele jaren trouwe dienst gaat de juf of meester met pensioen. De collega waar je het heel goed mee kan vinden heeft een andere baan.

Of er is op een andere manier een bijzondere gebeurtenis die vraagt om extra aandacht?  

John van der Vorm
John van der Vorm

"Bij iedere voorstelling weet Marina haar jonge publiek enthousiast mee te krijgen. Met verrassende wendingen en liedjes weet ze de juiste snaar te raken bij alle kinderen. En de accordeon erbij maakt het feestje compleet."

Evelien Donker
Welzijn Hoeksche Waard

Marina heeft bij ons twee voorstellingen gegeven in de wijk van je leven in Puttershoek voor Burendag. We hebben van te voren telefonisch contact gehad over welke mogelijkheden er zijn. Daar werd ik al heel enthousiast van.
Op de dag zelf was Marina ruim op tijd en heeft haar plekje helemaal gezellig opgebouwd. We begonnen met een show voor jonge kinderen van 0-4 jaar en in de middag een show van 4-8 jaar. De kinderen hebben de hele voorstelling ongeveer een 20/30 minuten vol aandacht zitten kijken en luisteren. Marina nam de kinderen helemaal mee in het verhaal. Ze begon met de harmonica en dat trok alle aandacht van de kinderen en zorgde gelijk voor een leuke sfeer. Al snel begon het verhaal en daarna mochten ze nog even naar de prachtige poppen kijken. Deze zijn met zorg gemaakt en zijn echt prachtig. Marinepien is echt een aanrader!

Marianne Groothand
Stichting Feestweek 's-Gravendeel

Van 26 t/m 31 augustus j.l was het Feestweek in 's-Gravendeel. De hele week zijn er festiviteiten geweest waaronder ook voor de kinderen tot 12 jaar. Op donderdag hebben ruim 45 kleintjes vanaf 2 jaar met hun ouders genoten van een geweldig leuk en interactief poppenspel. Ze waren tot het laatste geboeid en een aantal oudere broertjes en zusjes die in de sporthal ernaast de stormbanen aan het bedwingen waren kwamen uit nieuwsgierigheid kijken want poppenkast kennen ze eigenlijk niet meer.
Gelukkig heeft Marienepien ervoor gezorgd dat het een onvergetelijke ochtend werd.

Recensie Lia Visser
Lia Visser

"Of je Marina nu vraagt voor een afscheidsfeestje van een collega, een bijzondere (volwassen) verjaardag, een schoolklas of kinderopvang, voor iedere leeftijd heeft zij de creativiteit voor een op maat gesneden voorstelling doorspekt met een heerlijke dosis polderhumor, nuchterheid en natuurlijkheid. Een groot inlevingsvermogen dus, wat vooral blijkt uit haar fijngevoeligheid voor de allerkleinsten, wat ik echt een gave vind. Ze weet ieder thema te vertalen in prachtige eenvoud, waardoor ze met open mond zitten te kijken. Ze blijft me iedere keer weer verbazen. Heel knap!”

Wat kost een poppenkastvoorstelling op maat?

Voorstelling

Bijvoorbeeld een tafelvoorstelling of poppenkastvoorstelling

€ 125,00

Dezelfde voorstelling nog een keer

Als de wachttijd tussen 2 voorstellingen langer dan een uur is reken ik €25 per uur 

€ 100,00

Voorstellingen op maat

Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden

vanaf € 225,00

Exclusieve voorstellingen op maat

Eenmalig te spelen voorstelling. excl. unieke poppen en decor

€ 450,00

Reiskosten buiten de Hoeksche Waard

Binnen de Hoeksche Waard is dit inclusief, daarbuiten €25 per uur voor de reistijd 

€ 0,28 per km

Zit jou voostelling er niet bij?

Lijkt het je leuk om ook een poppenkastvoorstelling te zien?  Wil je meer weten over wat er mogelijk is? Heb je liever persoonlijk contact? Laat even van je horen. Je kunt ook kijken bij voorstellingen op maat.

Het makkelijkste is om een mail te sturen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Tot snel, Marina

Stel een vraag aan Marina

Versturen

Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer weten? Lees de privacyverklaring.

Sluiten

Een website van de Vormenbrouwer